طراحی کتابخانه عمومی با رویکرد معماری پایدار،مطالعات کتابخانه عمومی با رویکرد معماری پایدار,طرح نهایی کتابخانه عمومی با رویکرد معماری پایدار

۱-۲- بیان مسأله اساسی تحقیق
به طور کلی)شامل تشریح مسأله و معرفی آن، بیان جنبه¬های مجهول و مبهم، بیان متغیرهای مربوطه و منظور از تحقیق) :
منظور از طراحی کتابخانه با رویکرد معماری پایدار پیش و بیش از آن¬که در پی خلق پروژه ای موفق در زمینه معماری باشد، سعی در جلب توجه ویژه صاحب نظران اهل فن و ت گذاران به مقوله انرژی و معماری پایدار و اهمیت آن به طور عام و ایجاد زمینه شکل گیری تشکیلاتی منسجم و پاسخگو برای معماری کنونی شهر¬ها و فضایی جهت ثبت ایده ها و همچنین راهبردها دارد. با مد نظر قرار دادن این افق از سویی و همچنین پرداختن به موضوع با رویکردی هنری سعی در انتخاب موضوع فراگیری داشتم. که پس از کند و کاو در بین بسیاری موضوعات کلیش¬ ای موضوع خاص کتابخانه با رویکرد معماری پایدار را برگزیدم .

 

 

شاید به نظر برسد این موضوع آن طور که باید خاص نیست ولی در اینجا به اطلاع می رسانم که منظور کتابخانه یک فضای عادی فرهنگی و پژوهشی نیست. چه بسا کلیه اجزای آن با معماری پایدار سازگار گردیده اند. لذا می توان آن را از پر اهمیت¬ترین موضوعات حال حاضر دانست . کتابخانه یک نوع خاصی از نظام اطلاعاتی است. فعالی¬ های آن می تواند به اجزایی مثل سفارش و آماده سازی و خدمت و نگهداری تقسیم شود. کتابخانه گردآورنده تلاش های فرهنگی، هنری، علمی و فنی بشر و قلب نظام اطلاع رسانی یک جامعه است. و با توجه به جایگاه محوری ارتباطات و اطلاعات رسانی در تمدن کنونی کتابخانه نهادی است که در عین حفظ میراث دیروز نقشی فعال در شکل دادن به امروز و تغییر جامعه به سوی فردای متعالی دارد. و به این اعتبار کمتر نهادی را می توان یافت که چنین پیوند اساسی با وضع حال و سرنوشت آینده نسبتاً دور یک ملت داشته باشد.

برای دانلود و توضیحات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید…

 

بخشی از مطالب و پروپوزال:

۱-۳- اهمیت و ضرورت انجام تحقیق
شامل اختلاف نظرها و خلاءهای تحقیقاتی موجود،میزان نیاز به موضوع، فواید احتمالی نظری و عملی آن و همچنین مواد،روش و یا فرآیند تحقیقی احتمالاً جدیدی که در این تحقیق مورد استفاده قرار میگیرد:
با توجه به جایگاه حفظ محیط زیست و صرفه جویی در منابع پایان پذیر فسیلی،نیاز به بهره مندی از انرژی های تجدید پذیر و پاک مانند انرژی خورشیدی و استفاده حداکثری از تهویه طبیعی به منظور سرمایش، روز به روز بیشتر احساس میشود .
همچنین با رعایت الگوها و تکنیک¬های کاهش مصرف انرژی در بناهای عمومی شهری نظیر کتابخانه¬ها ضمن کاهش هزینه¬ها و رسیدن به اهداف زیست محیطی، میتوان در راستای آگاه سازی جامعه نسبت به اهمیت مسئله کاهش مصرف سوختهای فسیلی و استفاده از انرژی های پاک قدم برداشت تا ضمن حفظ سرمایه¬های ملی، از آلودگی های زیست محیطی نیز تا حد امکان جلوگیری نمود .
ارزش اطلاعات در جهان امروز فراتر از آن است که کتابخانه¬ها تنها به ادای وظایفی سنتی، از قبیل انتخاب ، فراهم آور ، سازمانده ، نگهداری و امانت دهی مدارک بپردازد . در دنیای امرو ، جوامعی هستند که از اطلاعات به مقیاسی وسیعتر استفاده می کنند و و به همان میزان خود نیز تولید کننده اطلاعات هستند.

جهت بررسی کامل فایل و دریافت روی همین لیک کلیک کنین